Urządzenia i Akcesoria
Camembert with cranberries and almonds
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
brown onion peeled and cut into halves50 g
-
dried cranberries (see Tips)80 g
-
salted butter40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
Port1 tbsp
-
slivered almonds50 g
-
water500 g
-
Camembert cheese (uncut wheel)900 - 1000 g
-
crackers or other savoury biscuits, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.5 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
332.6 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Colourful quinoa salad
40 min
Baked artichoke dip
35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min