Urządzenia i Akcesoria
Camembert with cranberries and almonds
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
brown onion peeled and cut into halves50 g
-
dried cranberries (see Tips)80 g
-
salted butter40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
Port1 tbsp
-
slivered almonds50 g
-
water500 g
-
Camembert cheese (uncut wheel)900 - 1000 g
-
crackers or other savoury biscuits, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.5 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
332.6 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Za'atar seasoning
5 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Minted Moscow mule cocktail
10 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Festive camembert wreath
1 godz. 50 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min