Urządzenia i Akcesoria
Camembert with cranberries and almonds
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
brown onion peeled and cut into halves50 g
-
dried cranberries (see Tips)80 g
-
salted butter40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
Port1 tbsp
-
slivered almonds50 g
-
water500 g
-
Camembert cheese (uncut wheel)900 - 1000 g
-
crackers or other savoury biscuits, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.5 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
332.6 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Beetroot salad
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot salad
10 min
Quark and herb spread
5 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min