Urządzenia i Akcesoria
Fresh jalapeño dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
fresh jalapeño chillies trimmed, cut into pieces (2 cm)5
-
garlic cloves2
-
pepitas lightly roasted40 g
-
mixed fresh herbs leaves only (e.g. parsley and coriander)30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar60 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
377.2 kJ /
90.2 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Caprese omelette
30 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Quick strawberry dessert
5 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Berry Duo
10 Min
High protein peanut banana shake
5 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min