Urządzenia i Akcesoria
Fresh jalapeño dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
fresh jalapeño chillies trimmed, cut into pieces (2 cm)5
-
garlic cloves2
-
pepitas lightly roasted40 g
-
mixed fresh herbs leaves only (e.g. parsley and coriander)30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar60 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
377.2 kJ /
90.2 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Baked artichoke dip
35 min
Raspberry and basil sangria
40 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Salsa verde
5 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min