Urządzenia i Akcesoria
Fresh jalapeño dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
fresh jalapeño chillies trimmed, cut into pieces (2 cm)5
-
garlic cloves2
-
pepitas lightly roasted40 g
-
mixed fresh herbs leaves only (e.g. parsley and coriander)30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar60 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
377.2 kJ /
90.2 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Green Goddess Salad
10 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Paloma
5 min
Harissa yoghurt dressing
5 min