Crêpes aux épinards, sauce au yaourt

Crêpes aux épinards, sauce au yaourt

4.4 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • botte de ciboulette fraîche hachée grossièrement
    ½
  • de menthe fraîche haché grossièrement
    ½ bouquet
  • de yaourt à la grecque, 0% m.g
    250 g
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • de farine semi-complète (T80)
    130 g
  • œuf
    1
  • de lait écrémé
    250 g
  • de pousses d'épinards frais
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 218 kcal / 922 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...