Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

4.4 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • 500 g de framboises fraîches
  • 125 g de sucre en poudre
  • ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
  • ½ pastèque de petite taille
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 6 mg
Białko 2 g
Kalorie 559 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...