Gnocchi con la "fioreta"

Gnocchi con la "fioreta"

4.7 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di ricotta liquida (fioreta)
    250 g di ricotta fresca, liquida (fioreta)
  • 300 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca lavate
  • formaggio di Malga grattugiato, a piacere
    ricotta, di Malga grattugiato, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 641 mg
Białko 23 g
Kalorie 2407.9 kJ / 575.5 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...