Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette

Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette

1.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Vinaigrette
  • di senape
    15 g
  • di olio di semi di girasole
    60 g
  • di succo di mirtillo
    50 g
  • di aceto di vino rosso
    40 g
  • di polpa di anguria a pezzi (2 cm)
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Insalata
  • di acqua
    500 g
  • di asparagi bianchi puliti, a pezzi (4-5 cm)
    250 g
  • di asparagi verdi puliti, a pezzi (4-5 cm)
    250 g
  • di lattuga verde tipo iceberg a pezzi
    80 g
  • di polpa di anguria a pezzi (2 cm)
    300 g
  • di mozzarella di bufala a dadini
    125 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 298 kcal / 1244 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...