Crema de foie con huevo a baja temperatura

Crema de foie con huevo a baja temperatura

4.1 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 10 g de boletus deshidratados
  • 1500 g de agua
  • 4 huevos a temperatura ambiente
  • 175 g de foie mi-cuit de pato Martiko
  • 70 g de caldo de carne
  • 40 g de nata
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 5 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 4 pellizcos de curry en polvo
  • 4 ramitas de cebollino fresco picado
  • 4 rebanadas de pan tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1398.4 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 1334 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...