Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1398.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 Std. 20 Min
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1h 30min
Vichyssoise
2h 20min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min