Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 372.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema San Germán
40 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30 min
Cake de chorizo
45 min
Boquerones fritos al limón
1h 45 min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Tarta flambeada con espirales de verduras
Brak ocen
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Vieiras con dos salsas
45 min
Allipebre de rape
45 min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 min