
Urządzenia i Akcesoria
Owsiane kulki z kokosem i miodem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
20 sztuk
Składniki
-
20 g migdałów, blanszowanych
-
50 g płatków owsianych, błyskawicznych plus dodatkowa ilość do obtaczania kulek
-
20 g ziaren sezamu
-
80 g wiórków kokosowych
-
60 g mąki pszennej
-
50 g brązowego cukru
-
90 g masła pokrojonego na kawałki
-
30 g miodu
-
1 jajko
-
100 g groszków z gorzkiej czekolady (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
135 kcal /
564.8 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Ciastka słoikowe z mielonym imbirem
1 godz. 30 min
Batoniki musli
1 godz.
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Ciastka na myślenie
45 min
Ciastka ANZAC
40 min