Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 takjes verse peterselie, leaves only
- 200 g tomaten, cut in pieces
- 100 g uien, cut in pieces
- 100 g wortelen, cut in pieces
- 200 g rode bieten, cut in pieces (2 cm)
- 40 g olie
- 150 g aardappelen, cut in pieces (2 cm)
- 100 g rode paprika, cut in pieces (2 cm)
- 200 g witte kool, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Margarita
10min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Eendenlever
33h
Veelzijdige stevige soep
50min
Koolsoep
50min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min