Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Japanse kip curry
55 Min
Sojabolognese
40 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min