Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min