Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Horror punch
20 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Appelpunch
30 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min