Involtini con funghi e castagne

Involtini con funghi e castagne

4.4 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 porzioni

Składniki

  • 50 g di pane bianco raffermo
  • 500 g di funghi misti
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 8 fettine di lonza di maiale sottili
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cipolla in quarti
  • 20 g di vino bianco secco
  • 4 castagne cotte e pelate per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.8 g
Kalorie 2302.3 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...