Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (opcjonalnie)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
lub 1 - 2 tsp chilli paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 11.7 g
Alternatywne przepisy
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1sa 35 dk
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1sa 35 dk
Curried Prawns with Rice
1h
Panna Cotta
6h 15min
Middle eastern stuffed chicken
2u. 25min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min