Espárragos, huevos poché y rabanitos

Espárragos, huevos poché y rabanitos

4.2 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 30 espárragos verdes
  • aceite de oliva (para pincelar)
  • 6 huevos
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida
  • 6 - 8 rabanitos
Salsa
  • 6 ramitas de cebollino fresco picado
  • 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas picadas)
  • 10 g de zumo de limón
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 8.1 g
Kalorie 747 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...