旗魚鬆

旗魚鬆

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 完整食譜

Składniki

  • 旗魚 (去骨),切塊(約2公分)
    450 克
  • ,切段
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 米酒
    20 克
  • 500 克
  • 2 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 2 大匙

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 841.2 kcal / 3516.4 kJ
Białko 120 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 33.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...