Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 旗魚 (去骨),切塊(約2公分)
- 10 克 蔥 ,切段
- 10 克 薑 ,切片
- 20 克 米酒
- 500 克 水
- 2 大匙 油
- 1 ½ 大匙 醬油
- 2 大匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 3516.4 kJ / 841.2 kcal
- Białko
- 120 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 21.4 g