
Urządzenia i Akcesoria
三杯雞肉包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 個
Składniki
三杯雞肉餡
-
蒜頭20 克
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
醬油20 克
-
糖10 克
-
黑麻油10 克
-
米酒1 大匙
-
水1 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片(約0.5公分)10 克
-
洋蔥 ,切丁(約1公分)40 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約1.5公分)200 克
-
九層塔 ,只取葉,切段(約1公分)10 克
包子麵糰
-
水60 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖20 克
-
中筋麵粉 ,多備一些撒粉用210 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛奶70 克
-
油1 茶匙
蒸包子
-
水600 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
243.1 kcal /
1016.3 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
32.6 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

各種餡料‧包起來
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan