Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 20 克 洋蔥, 切塊
- 1 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 蕃茄醬
- 3 茶匙 塔貝斯克辣椒水(tabasco)
- 2 茶匙 白葡萄酒醋
- 20 克 奶油
- 20 克 糖
- 8 隻 雞翅 (二節翅)
- 40 克 酸奶油
- 30 克 西洋芹, 切條
- 30 克 紅蘿蔔, 切條
- 30 克 小黃瓜, 切條
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1534 kJ / 367 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2 g