炒紅蘿蔔條(400克)

炒紅蘿蔔條(400克)

5.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 克

Składniki

  • 20 克
  • 紅蘿蔔 切條(約5公分 X 0.5公分)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 克

Sód 240 mg
Białko 4 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...