炒紅蘿蔔條(400克)

炒紅蘿蔔條(400克)

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 克

Składniki

  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(約5公分 X 0.5公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 400 克

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 240 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...