
Urządzenia i Akcesoria
黃金泡菜餡餅
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
10 塊
Składniki
-
中筋麵粉250 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
-
黃金泡菜250 克
-
豬絞肉250 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
油 ,少許,煎餅用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
149 kcal /
625 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan