Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 中筋麵粉
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 熱水 (約90-95°C)
- 65 克 冷水
- 250 克 黃金泡菜
- 250 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 油 ,少許,煎餅用
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 1.2 g