Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 克 水
- 80 克 紅豆 ,預先浸泡3小時,瀝乾
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1015.7 kJ / 242.8 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 51.2 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1.2 mg