Pesto Baked Eggs
TM6 TM5 TM31

Pesto Baked Eggs

5.0 ( 7 ocen )

Składniki

Puff Pastry and Pesto

  • 150 g butter, unsalted diced (1 cm), then frozen
  • 150 g plain flour plus extra for dusting
  • 60 g water chilled
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 15 g toasted pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 40 g fresh basil leaves
  • 70 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 6 medium eggs
  • fine sea salt for seasoning
  • ground black pepper for seasoning

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
534 kcal / 2218 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
25.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy