Urządzenia i Akcesoria
Pesto Baked Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.7 g
Kalorie
2218 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3 godz. 20 min
Sesame, Honey and Citrus Bars
30 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min