Urządzenia i Akcesoria
Pesto Baked Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.7 g
Kalorie
2218 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Wholemeal Bread
2 godz.
Seafood Stew with Rice
30 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 godz. 30 min
Mango Cappuccino
10 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Chorizo Bread
1 godz. 30 min
German Bread
4 godz. 15 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min
Jacket Potato Mice
1 godz. 20 min
Exotic Smoothie
5 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min