Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 15 g di coriandolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 100 g di polpa di avocado a tocchetti
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cubetti di ghiaccio
- 100 g di olio di oliva
- 200 g di acqua minerale frizzante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217 kJ / 2 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Insalata verde con mele, lime e vinaigrette
15 min.
Gazpacho indiano
2óra 10p
Riso Kashmiri
30 min.
Gazpacho
15 min.
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min.
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min.
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20p
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min.
Gazpacho feta e cetrioli
1j 10 menit
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20p
Gazpacho prosciutto e melone
2óra 10p