Vellutata di indivia belga e speck

Vellutata di indivia belga e speck

3.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di indivia belga a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di speck a fettine
  • 150 g di panna (35% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 253 kcal / 1058 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...