Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 621 kJ / 147 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Crema di piselli
45 Min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Crema di barbabietola
10 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 godz. 25 min
Crema di carote e zenzero
20 Min
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 godz. 10 min