Radicchio in saor

Radicchio in saor

3.8 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 pizzichi di sale
  • 800 g di radicchio rosso di Verona rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
  • 300 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di zucchero
  • 100 g di acqua
  • 100 g di aceto di vino bianco
  • 100 g di uvetta ammollata in acqua e strizzata
  • 50 g di pinoli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.1 g
Kalorie 1243 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 8.6 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...