Radicchio in saor

Radicchio in saor

3.8 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di sale
    4 pizzichi
  • di radicchio rosso di Verona rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
    800 g
  • di cipolla bianca in quarti
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchero
    40 g
  • di acqua
    100 g
  • di aceto di vino bianco
    100 g
  • di uvetta ammollata in acqua e strizzata
    100 g
  • di pinoli
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 36.6 g
Błonnik 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...