Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves80 g
-
leeks cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil plus 6 tsp extra to serve40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (each for 0.5 l)2
-
salt1 tsp
-
ditalini or similar short dried pasta120 g
-
fresh basil leaves (opcjonalnie) torn in pieces6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Creamy courgette soup
25 min
Leek and potato soup
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Minestrone
45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Borscht
50 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Vegetable soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min