Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
Tuna Sauce
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
tomatoes, tinned350 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
dried oregano½ tsp
-
tinned tuna, in water drained140 g
-
pitted black olives50 g
-
pickled capers10 g
Pasta
-
water1700 g
-
dried pasta e.g. lumaconi (snail shell pasta)250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.9 g
Kalorie
3146 kJ /
752 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato Rice
30 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min