Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
Tuna Sauce
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
tomatoes, tinned350 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
dried oregano½ tsp
-
tinned tuna, in water drained140 g
-
pitted black olives50 g
-
pickled capers10 g
Pasta
-
water1700 g
-
dried pasta e.g. lumaconi (snail shell pasta)250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.9 g
Kalorie
3146 kJ /
752 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Seafood Rice
1u. 15min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1u.
Tomato and Haddock Rice
50min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1u. 45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Brodet (Fish stew)
1u. 15min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Egg Fried Rice
35min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1u. 10min