Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
Tuna Sauce
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
tomatoes, tinned350 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
dried oregano½ tsp
-
tinned tuna, in water drained140 g
-
pitted black olives50 g
-
pickled capers10 g
Pasta
-
water1700 g
-
dried pasta e.g. lumaconi (snail shell pasta)250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.9 g
Kalorie
3146 kJ /
752 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato Rice
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min