Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and potatoes
-
broccoli cut in florets600 g
-
water700 g
-
salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Cheese sauce
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
flour20 g
-
butter50 g
-
cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Trout with hollandaise sauce
50 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Creamy pea soup
40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Quick cheese soufflés
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min