Urządzenia i Akcesoria
Asparagus cream soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
50 g cream cheesespreadable cheese50 g
-
50 - 100 g Greek yoghurtsour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
325 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Leek and potato soup
45 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Creamy mushroom soup
20 min
Creamy courgette soup
25 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min