Urządzenia i Akcesoria
Asparagus cream soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
50 g cream cheesespreadable cheese50 g
-
50 - 100 g Greek yoghurtsour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
325 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Leek and potato soup
45 min
Pumpkin soup
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Creamy courgette soup
25 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Creamy mushroom soup
20 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min