Patatas con chirlas

Patatas con chirlas

4.4 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de chirlas frescas
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 600 g de patatas para cocer chascadas en dados de 3 cm
  • 100 g de vino blanco
  • 400 g de caldo de pescado
  • 2 - 3 gotas de tabasco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharada perejil fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 600.3 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 1074 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 30.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...