Merluza a la koskera

Merluza a la koskera

4.6 113 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 20 almejas frescas
  • 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 3 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina de trigo
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1079.4 mg
Białko 43.3 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...