Merluza a la koskera

Merluza a la koskera

4.6 110 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • almejas frescas
    20
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 ramitas
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de harina de trigo
    10 g
  • de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de vino blanco
    100 g
  • de caldo de pescado
    300 g
    300 g de agua
  • huevos envueltos en film transparente
    2
  • rodajas de merluza gruesas (800 g)
    4
  • de sal
    4 pellizcos
  • espárragos blancos (en conserva)
    4 - 8

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 342 kcal / 1431 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1079.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...