Merluza a la koskera
TM6 TM5 TM31

Merluza a la koskera

4.6 (102 oceny)

Składniki

  • 20 almejas frescas
  • 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 3 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina de trigo
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    lub 300 g de agua
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1431 kJ / 342 kcal
Białko
43.3 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
17.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
0.4 g
Sód
1079.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy