
Urządzenia i Akcesoria
Merluza a la koskera
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones
Składniki
-
almejas frescas20
-
de perejil fresco (hojas y parte del tallo)8 ramitas
-
dientes de ajo3
-
de aceite de oliva40 g
-
de harina de trigo10 g
-
de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)1 pellizco
-
de vino blanco100 g
-
de caldo de pescado300 g
-
huevos envueltos en film transparente2
-
rodajas de merluza gruesas (800 g)4
-
de sal4 pellizcos
-
espárragos blancos (en conserva)4 - 8
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
342 kcal /
1431 kJ
Białko
43.3 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1079.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania