Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos

Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos

4.7 137 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 600 g de agua
  • 600 de patatas con piel, lavadas y cortadas en rodajas de 1 cm
  • 50 g de cebolleta
  • 30 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 30 g de pepinillos en vinagre
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 1 pimiento rojo en conserva (en dados)
  • 300 g de pulpo cocido en rodajas de 1 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 10.1 g
Kalorie 927 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...