![Conejo picante con cebolla roja y cerveza Conejo picante con cebolla roja y cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DDB1F865-27AF-42D9-9EC0-EE1CA72FB004/Derivates/D43F8818-6EC4-419F-AFA2-C2C4C44DDFD8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 conejo en trozos (1000-1200 g)
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 pastillas de caldo de ave
- 330 g de cerveza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 33.88 g
- Węglowodany
- 5.83 g
- Tłuszcz
- 29.71 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al curry con manzana
45 Min
Conejo con ciruelas
45 Min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min