Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de jamón serrano en dados
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa, en rodajas de 0,5 cm (reserve las yemas)
- 1 pellizco de pimentón
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 50 g de fideos
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662.6 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1153.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo con tomate
40 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Sopa marinera
55 min
Sopa de ajo con picadillo
40 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa de tomate y fideos
30 min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de ajo
40 Min
Sopa campera
1h
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40 Min