Gnocchi aux trois couleurs

Gnocchi aux trois couleurs

4.6 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • ½ bouquet de basilic frais équeuté
  • 150 g d'oignons jaunes coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive
  • 800 g de tomates entières pelées au jus en conserve
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 cube de bouillon de légumes
    1 c. à café bombée de fond de légumes
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
  • 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 2397 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...