Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
lub 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Trofie au pesto
40 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Pesto-tomates confites
15 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Chèvre-poivron
15 Min