
Urządzenia i Akcesoria
Purée de céleri
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
de céleri-rave coupé en gros morceaux700 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux300 g
-
d'eau100 g
-
de lait150 g
-
de noix de muscade en poudre½ c. à café
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
168 kcal /
703 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja