Purée de céleri
TM6 TM5

Purée de céleri

4.4 (220 ocen)

Składniki

  • 700 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
  • 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux
  • 100 g d'eau
  • 150 g de lait
  • ½ c. à café de noix de muscade en poudre
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
703 kJ / 168 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
6.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy