
Wersje kompatybilne
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalote
- 70 g d'oignon coupé en deux
- 250 g de fanes de radis roses (2 bottes env.), coupées en morceaux
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pommes de terre détaillées en cubes
- 100 g de chorizo émincé en rondelles
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 241 kcal / 999 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 3 g