Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
TM5 TM31 TM6

Curry d'aubergines, tomates et pois chiches

4.5 (461 ocen)

Składniki

  • 50 g d'huile de tournesol
  • 400 g d'aubergine (1 grosse), en dés avec la peau
  • 2 oignons, coupés en quatre
  • 2 c. à café de sucre
  • 1 c. à soupe de pâte de curry rouge
  • 300 g de tomates, coupées en morceaux
  • 100 g de pois chiches en conserve, égouttés
  • du sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1165 kJ / 281 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy