Polenta aux champignons et à la mozzarella

Polenta aux champignons et à la mozzarella

3.4 186 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    40 g
  • de beurre
    20 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de persil frais
    10 g
  • de champignons sauvages variés surgelés
    300 g
    300 g de champignons sauvages variés en bocal
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    800 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de lait
    250 g
  • de polenta
    175 g
  • de mozzarella râpée
    130 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 374 kcal / 1563 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...