
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- beurre pour les moules
- 1 pâte feuilletée maison
- 1 fromage de chèvre (1 bûche coupée en rondelles)
- 2 branches de thym frais effeuillées
-
50
g de cerneaux de noix concassés
lub 50 g de pignons de pin concassés - 1 - 2 c. à soupe de miel liquide
- farine de blé pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 584 kcal / 2428 kJ
- Białko
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Błonnik
- 3.2 g