Trofie al sugo di pesce

Trofie al sugo di pesce

4.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Trofie
  • di farina di grano duro
    250 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    100 g
  • di acqua
    170 g
  • di sale
    1 pizzico
Sugo di pesce
  • di acqua
    300 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • spicchio di aglio
    1
  • pomodori a pezzi
    2
  • di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
    600 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    2 gambi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 526 kcal / 2201 kJ
Białko 39.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 72.6 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...