Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di pancetta a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 904.3 kJ / 216.2 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di legumi e cereali
1óra
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1óra
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1óra 10p
Zuppa di fagioli
40 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Zuppa montanara
1óra
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min