Zuppa di fagioli e coriandolo

Zuppa di fagioli e coriandolo

4.7 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 100 g di gambo di sedano a pezzi
  • 1 rametto di salvia fresca le foglie lavate
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 3 mazzetti di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di fagioli borlotti in scatola scolati e sciacquati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 216.2 kcal / 904.3 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...