Spezzatino di vitello al miele

Spezzatino di vitello al miele

3.7 78 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi cappello del prete o copertina di vitello (3 cm)
  • farina tipo 00 q.b. per infarinare
  • 100 g di scalogno a metà
  • 150 g di carote a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 350 g di patate a pasta gialla a pezzi (2 cm)
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 180 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • 30 - 40 g di miele

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 179.9 mg
Białko 34.8 g
Kalorie 2123.4 kJ / 507.5 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...