Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles

Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles

4.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 raciones

Składniki

  • 120 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de agua
  • 4 cucharaditas de aceite de oliva
  • 5 pellizcos de sal
  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1000 - 1200 g de costillas de cerdo frescas (carnosas) salpimentadas
  • 150 g de vino blanco
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 1 calabacín con piel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 41.4 g
Kalorie 3299.4 kJ / 789.3 kcal
Tłuszcz 58.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...