Cocido maragato

Cocido maragato

4.7 26 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 raciones

Składniki

  • de panceta ahumada
    80 g
  • de morcillo de ternera
    250 g
  • de cecina
    50 g
  • de agua
    2000 g
  • de tocino entreverado curado
    80 g
  • de oreja de cerdo fresca
    80 g
  • manita de cerdo
    ½
    100 g de careta de cerdo
  • de lacón (previamente desalado)
    100 g
  • de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
    400 g
  • de sal (y algo más para el repollo)
    ½ cucharadita
  • de gallina
    250 g
  • de patatas en trozos
    300 g
  • chorizos semicurados (aprox. 150 g)
    1 - 2
  • de repollo liso verde en 4-5 trozos
    400 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
  • de fideos
    50 - 70 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 963 kcal / 4029 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 57.5 g
Węglowodany 50.9 g
Błonnik 15.5 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 1742.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...