Ternera picante con pimientos rojos

4.4 158 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla
    50 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de pimiento rojo en trozos (aprox. 2 cm)
    300 g
  • de tomate troceado en conserva
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar moreno
    10 g
  • de guindilla seca desmenuzada
    2 pellizcos
  • de filetes de ternera (babilla)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 290.8 kcal / 1215.5 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...