Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait concentré sucré
- 100 g de lait
- 300 g de whisky
- 1 sachet de sucre vanillé (11 g env.)
- 1 c. à café d'extrait naturel de café
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11119 kJ / 2668 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bounty
10 Min
Real thing
10 Min
Le caribou
5 Min
Truffes à la crème de whisky
2 Std. 20 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Cidre chaud aux épices
20 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 Min
Knuckleduster
10 Min
Tartinade jambon-œuf
35 Min