Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait concentré sucré
- 100 g de lait
- 300 g de whisky
- 1 sachet de sucre vanillé (11 g env.)
- 1 c. à café d'extrait naturel de café
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11119 kJ / 2668 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Knuckleduster
10min
Confiture de lard
25 min
Liqueur aux boules de coco
3h 15 phút
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Rillettes de porc tradition
12h
Banana colada
10min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Tartinade jambon-œuf
35min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Tartinade de chorizo
5min