
Urządzenia i Akcesoria
Liqueur de whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1 bocal
Składniki
-
de chocolat noir détaillé en morceaux40 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
-
de lait concentré sucré300 g
-
de lait100 g
-
de whisky300 g
-
de sucre vanillé (11 g env.)1 sachet
-
d'extrait naturel de café1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
2668 kcal /
11119 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
105 g
Węglowodany
213 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°16
39 Przepisów
Francja
Francja