Wersje kompatybilne
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Gamberi al balsamico
30 Min