Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
TM5 TM6

Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 8 foglie di basilico fresche
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
  • 200 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
  • 4 pizzichi di sale
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1385 kJ / 331 kcal
Białko
17.4 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy