Cous cous integrale con ceci e tonno

Cous cous integrale con ceci e tonno

4.6 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 3 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati
  • 170 g di acqua
  • 150 g di cous cous precotto integrale
  • 150 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato e a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.2 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 6.9 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...