Gamberi al balsamico

Gamberi al balsamico

4.0 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati privati del filo intestinale
  • 150 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 15 g di aceto balsamico
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • glassa di aceto balsamico a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.5 g
Kalorie 816 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...