Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 300 g di acqua
- 600 g di piselli freschi o surgelati
- 30 g di mostarda forte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di piselli
45 min
Purè di carote speziato
50 min
Vellutata di carote
35 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8 godz.
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Vellutata di piselli
20 min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min