Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 300 g di acqua
- 600 g di piselli freschi o surgelati
- 30 g di mostarda forte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di carote speziato
50 min.
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 godz.
Crema fredda di zucchine
20 Min
Purè di carote arrosto
1h
Vellutata di broccoli raw
25 min.
Crema di melanzane
50 min.
Purea di zucchine
15 Min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min.
Ghiaccioli cremosi kiwi e banana
9h 30min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min